* Een foto-impressie met dank aan Wilma & Erica, thanx! *

           Een foto-impressie van onze culinaire bijeenkomst op 18 november jl. 
                            "Laat je betoveren bij Volle Maan, met ruilkledij"

 
Met Erica & Wilma als onze fantastische gastvrouwen hebben we met 15 vrouwen, een mooie laatste bijeenkomst van dit jaar gehad! Bijna onherkenbaar ;) werden we hartelijk ontvangen door Erica & Wilma in hun prachtige huis in Alteveer. Diverse welkomshapjes èn drankjes stonden uitnodigend opgesteld.
Onze dank èn complimenten daarvoor!! 

Door de afsluiting van de N366, begon de avond wat later en hebben we dit gecompenseerd om tot de late uurtjes door te gaan.  
We hebben elkaar ontmoet aan de prachtig gedekte, lange tafel om eerst te genieten van het verrassende muzikale intermezzo. Gerda heeft voor ons gezongen. Ook hiervoor onze hartelijke dank en zo mooi dat je dit wilde doen. Dank Gerda!! Ten tweede hebben we genoten van de diverse wraps. Al snel werd er muziek gedraaid uit de jaren 70. Voor wie wilde, kon er gedanst worden, om daarna weer even terug te keren aan tafel voor het heerlijke toetje! Onder het dansen was er gelegenheid om met elkaar kleding te ruilen. 

Tot aan de laatste uurtjes hebben we genoten van deze prachtige avond. Nogmaals, onze hartelijke dank daarvoor. Met elkaar hebben we er een mooie bijeenkomst van gemaakt. Dat smaakt naar meer ;) 

Hierbij een foto-impressie. 

P&P foto's 18 november.pdf